slider_bg_3

De Utrechtse Kwast Schilderwerk & Onderhoud

Advies

choosing-paintWij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw schilderswensen te kunnen realiseren. Enerzijds door gedegen kennis, ondersteund met beeldmateriaal, kleurenwaaiers, etc. Anderzijds zetten we extra middelen in.
Wilt uw vooraf zien hoe bepaalde kleuren de uitstraling van uw woonkamer kunnen veranderen? Of hoe een mooie kleur de voorgevel van uw pand opfrist? Middels speciale software, zoals de Sigma Colour Viewer 2.0, vertalen we foto’s van uw actuele situatie naar het beoogde eindresultaat.

Goed schilderwerk zorgt voor sfeer in uw huis en bescherming van houtwerk aan de buitenkant en binnenkant van uw huis. Maar het schilderen van uw huis zorgt ook voor een waardestijging van uw woning! Laat schilderwerk uitvoeren als u wilt profiteren van drie voordelen.

Door uw huis binnen en buitenshuis door de Utrechtse Kwast Schilderwerk & Onderhoud te laten schilderen, ziet uw huis er verzorgd uit. Wanneer u uw huis wilt verkopen, heeft dit een positieve invloed op de waarde van uw huis.

Staat er in uw straat nog een soortgelijk huis te koop? Een mogelijke koper geeft zijn voorkeur aan het huis dat er het meest verzorgd uitziet. Ook hoeft de koper geen achterstallig onderhoud uit te voeren, waardoor de taxatieprijs stijgt. Wanneer u een De Utrechtse Kwast Schilderwerk & Onderhoud inschakelt, weet u zeker dat u kwaliteit kunt verwachten. De totale waardestijging van uw huis ligt al snel hoger dan de kosten die u betaalt voor het schilderwerk.

Schilderwerk brengt sfeer met zich mee
Door uw huis binnenshuis te schilderen krijgt u sprekende kamers. Kleuren laten zien wie u bent en wat u mooi vindt.

De kleuren van het schilderwerk hebben ook invloed op uw humeur. Wanneer u kiest voor de kleuren waar u zich fijn bij voelt, zal uw woongenot groter worden. Als u moeite heeft met het maken van de juiste kleurkeuze kan De Utrechtse Kwast Schilderwerk & Onderhoud u helpen.

Door creatief te zijn met verf kan uw woongenot ook toenemen. Als u een kleine ruimte heeft en lichte verf voor uw schilderwerk gebruikt, lijkt de kamer groter dan wanneer u donkere verf voor uw schilderwerk gebruikt.

Vul hier uw gegevens en wij nemen z.s.m. contact met u op.